Absalon University College Dánia

Absalon University College leírás

Szeretnél Koppenhágához közel tandííjmentesen tanárnak vagy biomérnöknek tanulni? Ha igen, az Absalon University College az egyetem amit keresel!

absalon-logo-sceda

Az Absalon University College volt az első dániai egyetem aki elnyerte a nemzetközi intézményi akkreditációt és a legmagasabb szintű dán állami oktatásminőségi kitüntetést. Az intézméány filozófiája, hogy minél közelebbi együttműködést tartson fel a privát szférával, így biztosítva gyarkolati lehetőségeket diákjai számára. Ez a tanmeneten is megmutatkozik, mind a két angol nyelvű bachalor alapképzésük rendelkezik integrált gyakorlati és gyakornoki modulokkal.

Ezen felül a tantárgyakon belül is foglalkoznak létező cégekkel és problémákkal, így biztosítva, hogy a hallgató a gyakorlati helyére és későbbi munkahelyére életközeli és friss tudással, kompetenciákkal érkezzen.

Az Absalon UC két campusán indít angol nyelvű képzéseket, az Engineering in Biotechnology bachelor képzés Kalundborgban, míg a az International Honours Degree in Teaching Vordingborgban indul. Mindkét település a Koppenhágát és hátán hordó Sjealland szigeten fekszik, kb. 1.5 óra távolságra Koppenhágától és a reptértől vonattal.

Képzéslista - Absalon University College

absalon campus Kalundborg sceda

További infor­má­ció az Absalon University College-ről

További cik­ke­ink Dániáról!

A dán felsőok­ta­tási rend­szer Költségek
Dán nyelv­ta­nu­lás Dániában Szakok
Diákmunka Intézmények


Amennyiben további kér­dé­sei van­nak, kére­jük keresse mun­ka­tár­sa­in­kat az info@sceda.eu e-mail címen, vagy 0036–30-510–98-04 –es tele­fon­szá­mon!