Külföldi továbbtanulási rendezvények

Események


Oxford Placement Test - Workshop és Konzultáció

2021.01.26.

Ha Dániába készülsz és szeretnél felkészülten részt venni az Oxford Placement Test-en, itt a lehetőség! Workshopot indítunk, mely során tapasztalt angol tanár mutatja be a teszt felépítését, elvárt szinteket és típusfeladatokat. A workshop 100%-ban online lesz, az időtartama egy hét (3 alkalom), amely magában foglal egy személyes konzultációt is.

Motivációs levél írás Workshop és Konzultáció - Külföldre felvételizőknek

2021.01.26.

Dániába, Hollandiába vagy Svédországba jelentkezel és bizonytalan vagy a motivációs levél írását illetően? A motivációs levél a jelentkezés folyamán ugyanannyit számíthat mint a hozott érdemjegyek, ezért fontos azt jól megírni! A workshopot és konzultációt hivatásos angol nyelvi tanár tartja, aki évek óta foglalkozik ilyen tutorialokkal, így minden szükséges tudásra szert tehetsz mind a formai mind a tartalmi követelmények tekintetében. Az órák magukban foglalnak 1.5 óra tutorialt és egy 45 perces személyes (online) konzultációt, ahol a tutorialok alapján megírt leveledet ellenőrzitek és átbeszélitek.

IELTS Academic - Workshop és Konzultáció

2021.01.26.

IELTS Academic workshop és konzultáció azok számára, akik IELTS nyelvvizsgára készülnek. Az órák 100%-ban online lesznek megtartva és tartalmaznak mindent, ami a felkészüléshez szükséges; típusfeladatokat, próbavizsgát, személyes segítséget, konzultációt. Az órákat tapasztalt angol tanár tartja, aki évek óta ezzel foglalkozik. Az időtartam 2 hét, összesen 5*2 tanóra, amelyből az utolsó személyes konzultáció és tanácsadás.

Online előadás: Dánia, Anglia, Hollandia és Svédország felsőoktatása

2021.01.28.

Várunk sze­re­tet­tel ingye­nes online előa­dá­sunkra, melye­n Európa leg­el­is­mer­tebb, kiemel­kedően tel­je­sítő felsőok­ta­tási rend­sze­reit mutat­juk be. A webinárium egy-más­fél órá­s és érin­ti a dán, angol, hol­land, walesi és svéd felsőok­ta­tási rend­sze­re­ket, jelent­ke­zési módo­kat és elér­hető kép­zé­se­ket, sza­ko­kat. Az előa­dá­sok után és közben lehető­ség van kér­dezni és taná­csot kérni a pre­zen­tá­ci­ó­kat tartó nemzetközi okta­tási szakértőinktől.

Oxford Online Placement Test Dániába felvételizőknek

2021.02.01.

Jelentkezz a dániai partnerintézményeink által elfogadott nyelvi tesztre! Ezt az Oxford Placement Testet online tartjuk. A teszten való részvétel feltétele a csomagmegrendelés, melyet a teszt előtt meg kell tenned. Az Oxford tesztet összességében háromszor lehet megpróbálni.

Aarhus University Webinárium

2021.02.04.

Tandíjmentesen tanulnál tovább Dánia egyik legjobb egyetemén? Ez a te lehetőséged! Az Aarhus University gazdasági kara online webináriumot tart, hogy bemutassa az elérhető alapképzéseket, mesterképzéseket, campusokat, felvételi és jelentkezési procedúrát. Ha Európában is vezető szintű gazdasági képzést keresel, ráadásul ingyen, mindenképp vegyél részt az ingyenes online előadáson!

Holland nyelvi órák

2021.02.09.

Hollandiába készülsz és szeretnéd megkönnyíteni a dolgod az integráció és munkakeresés terén? Esetleg csak érdekel a holland nyelv és kultúra? Ha igen, akkor a holland nyelvi órák neked szólnak!!

Tanulj Hollandiában Napok - 7 Holland egyetem online előadása - díjmentes részvétel

2021.02.16.

Tandíjmentesen tanulnál tovább a világ egyik legrangosabb felsőoktatásában? Hallgasd meg 7 holland egyetem ingyenes online előadását, melyeket csak magyar diákok számára tartanak a StudyGuide&SCEDA szervezésében! Ismerd meg a tandíjmentes képzéseket, egyetemeket, campusokat, városokat, az oktatási rendszert és továbbtanulási lehetőségeid a webináriumokon és online konzultációkon!

Rotterdam Business School online előadás - Tanulj Hollandiában Napok

2021.02.16.

Gondolkozol, hogy Hollandiában tanulj tovább? A Rotterdam Business School ingyenes előadást tart magyar diákok számára. Egy rendezvény, ahol mindent megtudhatsz a holland felsőoktatásról, az elérhető támogatásokról és az ottani tanulási lehetőségeidről. Regisztrációs űrlap a lap alján!

HZ University of Applied Sciences online előadás - Tanulj Hollandiában Napok

2021.02.17.

Gondolkozol hogy Hollandiában tanulj tovább? A HZ University of Applied Sciences ingyenes előadást tart magyar diákok számára. Egy rendezvény, ahol mindent megtudhatsz a holland felsőoktatásról, az elérhető támogatásokról és az ottani tanulási lehetőségeidről. Regisztrációs űrlap a lap alján!

The Hague University of Applied Sciences online előadás - Tanulj Hollandiában Napok

2021.02.17.

Gondolkozol, hogy Hollandiában tanulj tovább? A The Hague University of Applied Sciences ingyenes előadást tart magyar diákok számára. Egy rendezvény, ahol mindent megtudhatsz a holland felsőoktatásról, az elérhető támogatásokról és az ottani tanulási lehetőségeidről. Regisztrációs űrlap a lap alján!

Breda University of Applied Sciences online előadás - Tanulj Hollandiában Napok

2021.02.18.

Gondolkozol hogy Hollandiában tanulj tovább? A Breda University of Applied Sciences ingyenes előadást tart magyar diákok számára. Egy rendezvény, ahol mindent megtudhatsz a holland felsőoktatásról, az elérhető támogatásokról és az ottani tanulási lehetőségeidről. Regisztrációs űrlap a lap alján!

Radboud University online előadás - Tanulj Hollandiában Napok

2021.02.18.

Gondolkozol, hogy Hollandiában tanulj tovább? A Radboud University ingyenes előadást tart magyar diákok számára. Egy rendezvény, ahol mindent megtudhatsz a holland felsőoktatásról, az elérhető támogatásokról és az ottani tanulási lehetőségeidről. Regisztrációs űrlap a lap alján!

Avans University of Applied Sciences online előadás - Tanulj Hollandiában Napok

2021.02.19.

Gondolkozol hogy Hollandiában tanulj tovább? Az Avans University of Applied Sciences ingyenes előadást tart magyar diákok számára. Egy rendezvény, ahol mindent megtudhatsz a holland felsőoktatásról, az elérhető támogatásokról és az ottani tanulási lehetőségeidről. Regisztrációs űrlap a lap alján!

NHL Stenden University of Applied Sciences online előadás - Tanulj Hollandiában Napok

2021.02.19.

Gondolkozol, hogy Hollandiában tanulj tovább? A Stenden University of Applied Sciences ingyenes előadást tart magyar diákok számára. Egy rendezvény, ahol mindent megtudhatsz a holland felsőoktatásról, az elérhető támogatásokról és az ottani tanulási lehetőségeidről. Regisztrációs űrlap a lap alján!

Dania University of Applied Sciences online előadás

2021.02.25.

Ha gondolkozol a dániai továbbtanuláson, itt egy remek lehetőség, hogy megismerd Dánia egyik leginkább diákközpontú egyetemét és tájékozódj a továbbtanulási lehetőségeidről. Szó lesz a tandíjmentes képzésekről, támogatásokról, diákéletről és a jelentkezési procedúráról egyaránt. A részvétel ingyenes, de regisztráció szükséges.

Svéd nyelvi órák

2021.03.02.

Svédországba készülsz és szeretnéd megkönnyíteni a dolgod az integráció és munkakeresés terén? Esetleg csak érdekel a svéd nyelv és kultúra? Ha igen, akkor a svéd nyelvi órák neked szólnak!

Dán nyelvi órák

2021.03.09.

Dániába készülsz és szeretnéd megkönnyíteni a dolgod az integráció és munkakeresés terén? Esetleg csak érdekel a dán nyelv és kultúra? Ha igen, akkor ezek a dán nyelvi órák neked szólnak!