Külföldi továbbtanulási rendezvények

Események


Tanulj Svédországban Hét: A University of the West svéd egyetem előadása

2020.10.26.

Online előadást előadást tart a svédországi University of the West egyetem, melyben szó lesz a tandíjmentes svéd felsőoktatásról, továbbtanulási lehetőségekről, az egyetemről és városról, elérhető szakokról és felvételi menetéről. Az egyetem főleg mesterképzéseket kínál a mérnökség, gyártástechnológia, robotika, üzlet és gazdaságtan és IT területeken. A részvétel ingyenes, de regisztráció szükséges.

Tanulj Svédországban Hét: 4 svéd egyetem online előadása egy hét alatt!

2020.10.26.

Több svéd egyetem is előadást tart október utolsó hetén magyar diákok számára, hogy megismertessen a világ egyik legjobb felsőoktatásával és az ott elérhető tandíjmentes képzésekkel alap- és mesterszinteken. Regisztrálj az eseményre, és ismerd meg lehetőségeid a világ egyik legjobban rangsorolt felsőoktatásában! A részvétel ingyenes, de regisztráció szükséges a limitált helyek miatt!

Tanulj Svédországban Hét - A University of Skövde online előadása

2020.10.28.

Online előadást tart a svédországi University of Skövde egyetem, melyben szó lesz a tandíjmentes svéd felsőoktatásról, továbbtanulási lehetőségekről, az egyetemről és városról, elérhető szakokról és felvételi menetéről. Az egyetem tandíjmentes angol nyelvű képzéseket kínál az egyészségügy, IT, biológia, mérnöki és játékfejlesztés területeken. A részvétel ingyenes, de regisztráció szükséges.

Tanulj Svédországban Hét- A Jönköping University online előadása

2020.10.29.

Ingyenes online előadást és konzultációt tartunk a Jönköping University-vel, Svédország legnemzetközibb egyetemével, mely a világ harmadik legerősebbjének számító svéd felsőoktatás jeles képviselője. Szó lesz angol nyelvű, tandíjmentes alap- és mesterképzésekről, felvételiről, kollégiumokról, munkakeresésről. Az előadást a StudyGuide és SCEDA munkatársai és a Jönköping University nemzetközi osztályának vezetője, Eric Freid tartják online. Lehetőség lesz online konzultációra is, hogy közvetlenül feltehesd kérdéseid a svédországi továbbtanulással kapcsolatban.

Tanulj Svédországban Hét - A Linnaeus University online előadása

2020.10.30.

Ingyenes online előadást és konzultációt tartunk a Linnaeus University-vel, Svédország legnemzetközibb egyetemével, mely a világ harmadik legerősebbjének számító svéd felsőoktatás jeles képviselője. Szó lesz angol nyelvű, tandíjmentes alap- és mesterképzésekről, felvételiről, kollégiumokról, munkakeresésről. Az előadást a StudyGuide és SCEDA munkatársai és a Linnaeus University nemzetközi osztályának munkatársa tartják online. Lehetőség lesz online konzultációra is, hogy közvetlenül feltehesd kérdéseid a svédországi továbbtanulással kapcsolatban.

Svéd nyelvi órák

2020.11.02.

Svédországba készülsz és szeretnéd megkönnyíteni a dolgod az integráció és munkakeresés terén? Esetleg csak érdekel a svéd nyelv és kultúra? Ha igen, akkor a svéd nyelvi órák neked szólnak!

Holland nyelvi órák

2020.11.02.

Hollandiába készülsz és szeretnéd megkönnyíteni a dolgod az integráció és munkakeresés terén? Esetleg csak érdekel a holland nyelv és kultúra? Ha igen, akkor a holland nyelvi órák neked szólnak!!

Oxford Placement Test - Workshop és Konzultáció

2020.11.03.

Ha Dániába készülsz és szeretnél felkészülten részt venni az Oxford Placement Test-en, itt a lehetőség! Worshopot és gyakorlást indítunk, mely során tapasztalt angol tanár mutatja be a teszt felépítését, elvárt szinteket és típusfeladatokat. A workshop időtartama egy hét (3 alkalom), magában foglal személyes konzultációt és 100%-ban online lesz.

Dán nyelvi órák

2020.11.03.

Dániába készülsz és szeretnéd megkönnyíteni a dolgod az integráció és munkakeresés terén? Esetleg csak érdekel a dán nyelv és kultúra? Ha igen, akkor ez a dán nyelvi órák neked szólnak!

Motivációs levél írás Workshop és Konzultáció - Külföldre felvételizőknek

2020.11.03.

Dániába, Hollandiába vagy Svédországba jelentkezel és bizonytalan vagy a motivációs levél írását illetően? A motivációs levél a jelentkezés folyamán ugyanannyit számíthat mint a hozott érdemjegyek, ezért fontos azt jól megírni! A workshopot és konzultációt hivatásos angol nyelvi tanár tartja, aki évek óta foglalkozik ilyen tutorialokkal, így minden szükséges tudásra szert tehetsz mint a formai mind a tartalmi követelmények tekintetében. Az órák magukban foglalnak 1.5 óra tutorialt és egy 45 perces személyes (online) konzultációt, ahol a tutorialok alapján megírt leveledet ellenőrzitek és átbeszélitek.

IELTS Academic - Workshop és Konzultáció

2020.11.03.

IELTS Academic workshop és konzultáció azok számára, akik IELTS nyelvvizsgára készülnek. Az órák 100% Online és tartalmazza a felkészüléshez szükséges tájékozódást, típusfeladatokat, próbavizsgát, személyes segítséget, konzultációt. Az órákat tapasztalt angol tanár tartja, aki évek óta ezzel foglalkozik. Az időtartam 2 hét, összesen 5*2 tanóra, amelyből az utolsó személyes konzultáció és tanácsadás.

Online előadás: Dánia, Anglia, Hollandia és Svédország felsőoktatása

2020.11.05.

Várunk sze­re­tet­tel ingye­nes online előa­dá­sunkra, melye­n Európa leg­el­is­mer­tebb, kiemel­kedően tel­je­sítő felsőok­ta­tási rend­sze­reit mutat­juk be. A webinárium egy-más­fél órá­s, és érin­ti a dán, angol, hol­land, walesi és svéd felsőok­ta­tási rend­sze­re­ket, jelent­ke­zési módo­kat és elér­hető kép­zé­se­ket, sza­ko­kat. Az előa­dá­sok után és közben lehető­ség van kér­dezni és taná­csot kérni a pre­zen­tá­ci­ó­kat tartó nemzetközi okta­tási szakértőinktől.