Business Academy Aarhus - online előadás - Tanulj Dániában Napok

Business Academy Aarhus - online előadás - Tanulj Dániában Napok

2020.11.25.


Ha gondolkozol a dániai továbbtanuláson, itt egy remek lehetőség, hogy megismerd Dánia egyik legjobb alkalmazott tudományok egyetemét és az ottani továbbtanulási lehetőségeket. Szó lesz a tandíjmentes képzésekről, támogatásokról, diákéletről és a jelentkezési procedúráról egyaránt. A részvétel ingyenes, de regisztráció szükséges.

Regisztrációs link az oldal alján!

baaa logo

A Tanulj Dániában Napok keretén belül több dán egyetem is tart online előadást szervezésünkben. A webináriumok online lesznek elérhetőek. A hozzáférést a regisztrált e-mail címre küldjük el.
A rendezvénysorozat teljes programja

Az előadáson részt vesznek a Business Academy Aarhus képviselői, akik bemutatót tartanak az egyetemről, képzésekről, felvételiről és anyagiakról, illetve a StudyGuide és SCEDA szakértői, akikől magyar nyelven is lesz lehetőség kérdezni. A díjmentes előadásokat délután tartjuk, iskolaidő után, hogy biztosan részt tudj venni.

Dánia 2020-ban a világ 3. legerősebb felsőoktatása és tandíjmentesen várja a magyar diákokat alap- és mesterszinteken egyaránt. A Business Academy Aarhus Dánia egyik legerősebb alkalmazott tudományok egyetemének számít.

Az előadás főbb témái:

  • - A Business Academy Aarhus alapképzései
  • - Tandíjmentesség, támogatási lehetőségek, ösztöndíjak
  • - A BAA egyetem
  • - Jelentkezés, felvételi és segítség
  • - Aarhus mind diákváros
  • - Szálláskeresés, kollégiumok, szállásgarancia

 

A Business Academy Aarhus alapképzései:
BAA képzések

Az  online előadáson való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött az alábbi űrlapon. Az előadás linkét elküldjük e-mailen.