Tanulj Svédországban napok: 2 svéd egyetem online előadása

Tanulj Svédországban napok: 2 svéd egyetem online előadása

2021.10.08.


Több svéd egyetem is előadást tart október 21-én magyar diákok számára, hogy megismertessen a világ egyik legjobb felsőoktatásával és az ott elérhető tandíjmentes képzésekkel alap- és mesterszinteken. Regisztrálj az eseményre, és ismerd meg lehetőségeid a világ egyik legjobban rangsorolt felsőoktatásában! A részvétel ingyenes, de regisztráció szükséges.

Regisztrációs űrlap a lap alján!

study in sweden week studyguide

A Tanulj Svédországban Napok online előadás-sorozatának célja, hogy közelebb hozza hozzád a tandíjmentes svédországi továbbtanulás lehetőségét ingyenesen. Az előadásokon részt vesznek az adott egyetem képviselői, akik bemutatót tartanak az egyetemről, képzésekről, felvételiről és anyagiakról, illetve a StudyGuide és SCEDA szakértői, akikől magyar nyelven is lesz lehetőség kérdezni.

Svédország a világ 5. legerősebb felsőoktatása és tandíjmentesen várja a magyar diákokat alap- és mesterszinteken egyaránt.

Az előadások témái:

 - A svéd felsőoktatási rendszer (top5, tandíjmentes)

- Felvételi és jelentkezés Svédországba

- Az adott egyetem alap- és mesterképzései

- Szálláskeresés és diákmunkakeresés

-  Egyetemvárosok

- Svéd nyelvtanulási lehetőségek

Előadó egyetemek:

- Jönköping University

- Linnaeus University

 

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött az alábbi űrlapon. Az előadás linkét elküldjük e-mailen 24 órával a kezdés előtt.