Elérhetőségek és Kapcsolat StudyGuide

 • 2021.09.16.
Keresztféléves képzések 2022

Keresztféléves képzések 2022 februári tanévkezdéssel Dániában és Hollandiában. FIGYELEM, Dániában az utolsó alkalommal indulnak angolul ezek a képzések. Képzés és egyetemlista keresztféléves tanévkezdéshez!

Bővebbben


 • 2020.12.09.
Külföldi továbbtanuláshoz workshopok és órák

Még van lehetőséged jelentkezni a további workshopokra és tanfolyamokra. Minden alkalmat online tartunk, így azok mindenki számára elérhetőek lesznek lakhelytől függetlenül. Az időzítést minden esetben iskola utánra tettük, hogy kényelmesen részt vehess rajtuk tanulmányaid vagy munka mellett is. Még nyitott a megrendelés és a regisztráció!

Bővebbben
 • 2020.10.07.
Pszichológia tanulmányok külföldön?

Nem könnyű, de nem is lehetetlen! A megfelelő felkészültséggel össze is jöhet! :-) Cikkünkben összeszedtük a legjobb európai oktatási lehetőségeket a pszichológia szerelmeseinek.

Bővebbben

 • 2020.09.24.
Megújult szolgáltatások!

A SCEDA nem csak az országok, egyetemek és szakok kiválasztásában segít, hanem a felvételi procedúrában és az integrációban is! Szolgáltatásaink magukban foglalják a teljes felkészülést és támogatást az első pillanattól a kiutazás utánig.

Bővebbben


 • 2020.07.28.
Szabad helyek Dániában tandíjmentesen

Dániában és Svédországban is vannak még szabad helyek a felsőoktatásban, itt azokat a szakokat és egyetemeket szedtük össze, ahova még lehet jelentkezni. A jelentkezés teljes folyamatában segítünk!

Bővebbben

 • 2020.07.24.
Pótfelvételi 2020

Még van lehetőség jelentkezni dániai, holland és angliai képzésekre! A helyek egyre fogynak, de még tudunk segíteni, hogy bejuthass álmaid képzésre külföldön!

Bővebbben

 • 2020.03.13.
MEGHOSSZABBÍTOTT DÁNIAI HATÁRIDŐ!

Tandíjmentes felsőoktatást szeretnél, de kicsúsztál a határidőből? Szerencséd van! Egy ma reggeli döntés szerint az európai diákok jelentkezési határidejét március 22-re (vasárnap) tolták ki, még lehet jelentkezni!

Bővebbben

 • 2020.02.25.
Maximalizáljuk a felvételi esélyeid!

A jelentkezési határidő meghosszabbítva március 19-ig! Biztosra szeretnél menni a külföldi felvételinél? Ne bízd a véletlenre a bekerülésed a dániai és svédországi egyetemekre, bízd profi csapat gondjaira magad! Segítünk a teljes jelentkezésben, szak és egyetem választásban, szálláskeresésben, adminisztrációban, hogy hibátlan jelentkezés kerülhessen az egyetemek elé! A jelentkezési határidő meghosszabbítva március 19-ig!

Bővebbben

 • 2020.02.18.
Elindult a dániai jelentkezés!

Febuár elsején elindult a jelentkezési időszak Dániába, így a már véglegesített jelentkezéseket elkezdtük feldolgozni a UniversityAdmission.eu rendszerben. Érdemes a jelentkezésed minél előbb leadni, ezért ha teheted, minél előbb véglegesítsd a jelentkezésed (submit).

Bővebbben

 • 2020.01.23.
Megújult a sceda.eu!

Hosszú fejlesztés után, január 23-án elindult megújult sceda.eu weboldalunk. Az új struktúra bár elsőre szokatlan lehet visszatérőknek, valóban átláthatóbb működést és jobb mobilos böngészési élményt jelent. Ha valami hibát fedezel fel, kérünk, írj az info@sceda.eu e-mail címre, hogy a legmagasabb színvonalú webes megjelenést biztosíthassuk diákjaink számára!

Bővebbben

 • 2012.08.26.
Munkakeresés Aalborgban

Mint bizo­nyára tud­já­tok, a mun­ka­ke­re­sés nem egy egy­szerű fel­adat Aalborgban, pláne ha új az ember és az is gon­dot okoz hogy eldönt­sük, hogyan is kezd­jük el.

Bővebbben