Elérhetőségek és Kapcsolat StudyGuide
  • 2020.02.25.
Maximalizáljuk a felvételi esélyeid!

Biztosra szeretnél menni a külföldi felvételinél? Ne bízd a véletlenre a bekerülésed a dániai és svédországi egyetemekre, bízd profi csapat gondjaira magad! Segítünk a teljes jelentkezésben, szak és egyetem választásban, szálláskeresésben, adminisztrációban, hogy hibátlan jelentkezés kerülhessen az egyetemek elé!

Bővebbben

  • 2020.02.18.
Elindult a dániai jelentkezés!

Febuár elsején elindult a jelentkezési időszak Dániába, így a már véglegesített jelentkezéseket elkezdtük feldolgozni a UniversityAdmission.eu rendszerben. Érdemes a jelentkezésed minél előbb leadni, ezért ha teheted, minél előbb véglegesítsd a jelentkezésed (submit).

Bővebbben

  • 2020.01.23.
Megújult a sceda.eu!

Hosszú fejlesztés után, január 23-án elindult megújult sceda.eu weboldalunk. Az új struktúra bár elsőre szokatlan lehet visszatérőknek, valóban átláthatóbb működést és jobb mobilos böngészési élményt jelent. Ha valami hibát fedezel fel, kérünk, írj az info@sceda.eu e-mail címre, hogy a legmagasabb színvonalú webes megjelenést biztosíthassuk diákjaink számára!

Bővebbben

  • 2012.08.26.
Munkakeresés Aalborgban

Mint bizo­nyára tud­já­tok, a mun­ka­ke­re­sés nem egy egy­szerű fel­adat Aalborgban, pláne ha új az ember és az is gon­dot okoz hogy eldönt­sük, hogyan is kezd­jük el.

Bővebbben