Elérhetőségek és Kapcsolat StudyGuide
  • 2020.10.07.
Pszichológia tanulmányok külföldön?

Nem könnyű, de nem is lehetetlen! A megfelelő felkészültséggel össze is jöhet! :-) Cikkünkben összeszedtük a legjobb európai oktatási lehetőségeket a pszichológia szerelmeseinek.

Bővebbben

  • 2020.09.24.
Megújult szolgáltatások!

A SCEDA nem csak az országok, egyetemek és szakok kiválasztásában segít, hanem a felvételi procedúrában és az integrációban is! Szolgáltatásaink magukban foglalják a teljes felkészülést és támogatást az első pillanattól a kiutazás utánig.

Bővebbben


  • 2020.07.28.
Szabad helyek Dániában tandíjmentesen

Dániában és Svédországban is vannak még szabad helyek a felsőoktatásban, itt azokat a szakokat és egyetemeket szedtük össze, ahova még lehet jelentkezni. A jelentkezés teljes folyamatában segítünk!

Bővebbben

  • 2020.07.24.
Pótfelvételi 2020

Még van lehetőség jelentkezni dániai, holland és angliai képzésekre! A helyek egyre fogynak, de még tudunk segíteni, hogy bejuthass álmaid képzésre külföldön!

Bővebbben

  • 2020.03.13.
MEGHOSSZABBÍTOTT DÁNIAI HATÁRIDŐ!

Tandíjmentes felsőoktatást szeretnél, de kicsúsztál a határidőből? Szerencséd van! Egy ma reggeli döntés szerint az európai diákok jelentkezési határidejét március 22-re (vasárnap) tolták ki, még lehet jelentkezni!

Bővebbben

  • 2020.02.25.
Maximalizáljuk a felvételi esélyeid!

A jelentkezési határidő meghosszabbítva március 19-ig! Biztosra szeretnél menni a külföldi felvételinél? Ne bízd a véletlenre a bekerülésed a dániai és svédországi egyetemekre, bízd profi csapat gondjaira magad! Segítünk a teljes jelentkezésben, szak és egyetem választásban, szálláskeresésben, adminisztrációban, hogy hibátlan jelentkezés kerülhessen az egyetemek elé! A jelentkezési határidő meghosszabbítva március 19-ig!

Bővebbben

  • 2020.02.18.
Elindult a dániai jelentkezés!

Febuár elsején elindult a jelentkezési időszak Dániába, így a már véglegesített jelentkezéseket elkezdtük feldolgozni a UniversityAdmission.eu rendszerben. Érdemes a jelentkezésed minél előbb leadni, ezért ha teheted, minél előbb véglegesítsd a jelentkezésed (submit).

Bővebbben

  • 2020.01.23.
Megújult a sceda.eu!

Hosszú fejlesztés után, január 23-án elindult megújult sceda.eu weboldalunk. Az új struktúra bár elsőre szokatlan lehet visszatérőknek, valóban átláthatóbb működést és jobb mobilos böngészési élményt jelent. Ha valami hibát fedezel fel, kérünk, írj az info@sceda.eu e-mail címre, hogy a legmagasabb színvonalú webes megjelenést biztosíthassuk diákjaink számára!

Bővebbben

  • 2012.08.26.
Munkakeresés Aalborgban

Mint bizo­nyára tud­já­tok, a mun­ka­ke­re­sés nem egy egy­szerű fel­adat Aalborgban, pláne ha új az ember és az is gon­dot okoz hogy eldönt­sük, hogyan is kezd­jük el.

Bővebbben