Elindult a dániai jelentkezés!

2020.02.18.


Febuár elsején elindult a jelentkezési időszak Dániába, így a már véglegesített jelentkezéseket elkezdtük feldolgozni a UniversityAdmission.eu rendszerben. Érdemes a jelentkezésed minél előbb leadni, ezért ha teheted, minél előbb véglegesítsd a jelentkezésed (submit).

Elindult a dániai jelentkezés!

Fontos határidők:
Alapképzés: március 19 (meghosszabbítva!)

Ezen időpontokig legkésőbb véglegesíteni kell a jelentkezést.
Jelentkezési rendszer

Következő Dániában elfogadott nyelvi tesztek:
Részletek és regisztráció

Ha kérdésed van, foglalj ingyenes személyes konzultációt és személyesen is átbeszéljük a felvételi tervet.

Ingyenes konzultáció időpontfoglalás

A diákjaink több mint 85%-a bekerül dániai egyetemre, szemben az országos átlaggal ami 16%!
Hogyan és miben segítünk?

Jelentkezés Dániába:

1. A Dániába való jelentkezés elsődleges határideje március 15. 12:00, azonban a UniversityAdmission rendszerébe már március 10. éjfélig fel kell tölteni a személyes információkat, kiválasztott szakokat, a motivációs levelet, jegytáblázatot, személyigazolványt és a nyelvvizsga eredményeket. A motivációs levelet szakonként kell megírni és feltölteni a rendszerbe. Az általános jegytáblázat mellett egyes intézménynek kérnek specifikus verification form-ot is, ezeket a lenti linken éred el.

Szükséges dokumentumok

  • - Személyi iga­zol­vány / útle­vél
  • - Motivációs levél
  • - Nyelvvizsga / Oxford nyelvi teszt
  • - Bizonyítványok
    - Érett­sé­gi­zet­tek­nek: utolsó 3 év vége és érett­ségi
    - Érett­ségi előtt állók­nak: utolsó év félév, azelőtti 2 év vége
  • - Jegytáblázat és Verification form
  • - Meghatalmazás

UniversityAdmission a mi jelentkezési rendszerünk, az ide feltöltött dokumentumokat csak mi látjuk és ellenőrzés után továbbítjuk a megjelölt intézmények felé.

2. Dániában 6 szakot lehet megjelölni, de javasoljuk hogy 2-3 szaknál többet ne jelölj be, mert az ezen felüli prioritásokat nem veszik figyelembe. Inkább fókuszálj az első 2-re. A UCN és a Business Academy Aarhus csak első prioritásos jelentkezéseket fogad el.

Ha a az Aarhus University-t vagy a University of Southern Denmark-ot szeretnéd megjelölni, a UniversityAdmission rendszerben válaszd ki a University of Your Choice szakot és írd be kommentbe az egyetem nevét, a szakot és a campus-t az Other menüpontban a jelentkezésednél.

3. A legtöbb partneregyetemünk elfogadja az Oxford Placement Test-et is, így a nyelvvizsgával nem rendelkezők is jelentkezhetnek.

A nyelvi teszten elvárt szintek bizonyos intézmények esetében változtak. Kérlek, ellenőrizd le hogy az eredményed érvényes-e a kiszemelt egyetemre.

4. A SCEDA és StudyGuide kauciót a jelentkezés véglegesítése vagy a nyelvi teszt előtt szükséges befizetni ugyanis ez feltétele a jelentkezés továbbításának. Ennek összege 20 000 ft. és az első elvégzett szemeszter után visszafizetésre kerül. Amennyiben ez nem történik meg a határidőn belül, sajnos nem áll módunkban a jelentkezést továbbítani.

5. A UniversityAdmission rendszerébe ha minden információ fel van töltve, a SUBMIT APPLICATION gombra kattintva válik véglegessé a jelentkezés (Jelentkezésed / Submit application fent). A jelentkezést akkor ellenőrizzük és továbbítjuk, ha a jelentkezés SUBMIT-elve lett.

6. Ha kész vagy a jelentkezéssel, regisztrálunk téged a dán nemzeti jelentkezési rendszerbe. Erről kapsz egy e-mailt a belépési linkkel. Ezt az e-mailt azonnal továbbítsd nekünk a fanni.hato@studyguide.eu címre! Amíg ezt nem teszed meg, nem tudjuk elkezdeni a jelentkezésed kitöltését!

7. Amikor a jelentkezésed elkészült, elküldjük neked a Signature Page-ket melyeket ki kell nyomtatnod, aláírnod, bescannelned és elküldened az fanni.hato@studyguide.eu címreEz szintén sürgős, amennyiben a Signature Pageidet nem tudjuk továbbítani március 15. 12:00-ig, a jelentkezésed érvénytelenné válik. Signature Paget minden megjelölt szakhoz külön kapsz, így mindet küldd vissza.

8. Kész! :) Más dolgod nincs a jelentkezéssel kapcsolatban! Megkapod a database.sceda.eu hozzáférésed, hogy már most el tudd kezdeni a szállás és munkakeresést, hivatalos ügyek intézését.

Kérdésedet várjuk! Nyugodtan válaszolj erre az e-mailre vagy hívj minket a 30/510-9804-es számon!