SCEDA és StudyGuide kaució

SCEDA Kaució

A SCEDA kínálatában megtalálható Bachelor, Academy Profession és Top-Up Bachelor képzésre jelentkezőknek egyszeri, 20 000 HUF-os (azaz húszezer Forintos) kauciót kell fizetni amely összeg közvetítési díjként is szolgál. Befizetése után a jelentkezőnek lehetősége van Oxford Online Placement Test-en részt venni, maximálisan 3 alkalommal, továbbá elérhetőek lesznek számára a SCEDA információnyújtási és jelentkezés kezelési szolgáltatásai, kiegészülve a SCEDA Plus! vagy Light! szolgáltatással illetve a Pre-Arrival Meeting-el és Home Service-el. Szolgáltatásainkról részletesen itt olvashat.

A befizetett kaució összegét a SCEDA az első Dániában teljesített szemeszter után – amennyiben azt jelentkező kérelmezi – teljes összegben visszatéríti. A visszaigénylésre február 1 és március 15 között van lehetőség, a Kaució visszaigénylés lapon keresztül. A dániai szemeszter elvégzésére a kaució befizetését követő 1 évben (12 hónap) van lehetőség, mely időtartam alatt sikertelen felvétel esetén lehetőség van jelentkezni keresztféléves képzésekre, illetve a következő szeptemberi tanévre is.

Az átutalást az online jelentkezés előtt kell intézni, melyre lehetőség van banki utalással vagy a nyelvi tesztek alkalmával készpénzben. Bizonyos esetekben a kauciót a nyelvi teszt során is be lehet fizetni, ezt mindig feltüntetjük az adott vizsgaidőpontnál.

A JELENTKEZÉS AKKOR SZÁMÍT ÉRVÉNYESNEK, AMIKOR A KAUCIÓ BEFIZETÉSRE KERÜLT!


Fontos! Abban az esetben ha a jelentkező bármely oknál fogva nem végzi el az első szemesztert, vagy a jelentkezés során a Signature Page-re nem írja fel a SCEDA feliratot, úgy a kauciót a SCEDA-nak nem áll módjában visszatéríteni.


ÁTUTALÁSI ADATOK

Balance Universal Kft.

HUF (forint) utalás:

OTP Bank HU86 11711003 21469295 (csak forint utalásokhoz)

EUR utaláshoz:

Balance Universal Kft.

OTP Bank

HU33 11763110 43503881

SWIFT(BIC): OTPVHUHB

GBP utaláshoz:

Balance Universal Kft.

Unicredit Bank

HU95 10918001-00000062-58970043

SWIFT(BIC) : BACXHUHB

FONTOS! megjegyzés rovatba:

SCEDA kaució, jelentkező neve


További részletek a Jogi Nyilatkozat