SCEDA szolgáltatások

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

A SCEDA nem csak az országok, egyetemek és szakok kiválasztásában segít, hanem a felvételi procedúrában és az integrációban is! Szolgáltatásaink magukban foglalják a teljes felkészülést és támogatást az első pillanattól a kiutazás utánig.

Megrendelés és regisztráció az oldal alján lévő űrlapon.

A StudyGuide és SCEDA teljeskörű szolgáltatásai és csomagjai állnak rendelkezésre a külföldi egyetemekre jelentkezni vágyó diákok számára. Ha szeretnéd igénybevenni a szolgáltatásokat, töltsd ki a lenti megrendelőlapot és válaszd ki a hozzád legjobban illő csomagot. A csomagok mellé tetszőlegesen extra szolgáltatások is válthatóak. Feljebblépési lehetőség is van a csomagokat illetően, ha már egy csomag megrendelésre került, az bármikor kiegészíthető egy magasabb csomagra. Ekkor a már befizetett csomagár levonódik a magasabb csomag árából.

A csomagok és szolgáltatások megrendeléséhez töltse ki az oldal alján található űrlapot és mi amint lehet, felvesszük Önnel a kapcsolatot a további lépésekkel kapcsolatban (konzultációs időpontegyeztetés, fizetési adatok, szolgáltatások igénybevételének tervezése).

A StudyGuide és SCEDA csomagok

Az első konzultáció során végigvesszük a hozzád leginkább illő egyetemeket, képzéseket, követelményeket, tandíjakat és elérhető támogatásokat. A második alkalommal együtt elvégezzük a jelentkezési rendszerünkbe való regisztrációt, hogy minden pontos legyen a profilban. A harmadik megbeszélésen átvesszük a megjelölendő szakokat, összeállítjuk a pontos felvételi tervet időpontokkal, szükséges dokumentumokkal, határidőkkel és átbeszéljük az időközben felmerült kérdéseket. A negyedik alkalommal (Integration és Completion csomag esetében) átnézzük együtt a teljes jelentkezési portfóliót, ellenőrizzük a dokumentumokat és hogy megfelel-e minden a követelményeknek, majd a jelenlétedben leadjuk a jelentkezésed a kiválaszott egyetemkre. Ezt a három konzultációt minden csomag tartalmazza és lehetőség van személyes és online alkalmakra is.

Kattints a Részletes leírás gombra a csomag alatt a részletes leírásért és a csomag tartalmáért. A kiegészítő szolgáltatások áraiból Admission esetén 10%, Integration csomag rendelésekor 15% és Completion csomagok esetén 20% kedvezményt biztosítunk.

A csomagok és szolgáltatások az egyetemek esetleges jelentkezési díjait nem tartalmazzák.

Kiegészítő szolgáltatások Ár
Non-Partner kiegészítő szolgáltatás
(nem partneregyetemre való jelentkezéshez)

108.900 Ft.

Admission csomaggal: 98.000 Ft.

Integration csomaggal: 83.300 Ft.
(extra kedvezmény)

Személyes vagy online konzultáció extra alkalom 8.500 Ft.
Hivatalos fordítás (angol)

Árajánlat alapján
Árajánlatkérés online

Fordítás: dán, holland, svéd (pl. lakásbérleti szerződés) Árajánlat alapján
info@studyguide.eu
Workshopok (előadás és személyes segítség)
  • Munkakeresés
  • Szálláskeresés
  • Hivatalos ügyintézés
24.960 Ft. / workshop
Ösztöndíjak, támogatások, tandíjkedvezmények és diákhitelek workshop 34.960 Ft.
Szállítmányozás célországba Árajánlat alapján
info@studyguide.eu
IELTS nyelvvizsga felkészítő
Részletek, regisztráció
38.960 Ft.
Motivációs levél írás tanfolyam
Részletek, regisztráció
33.460 Ft.

Célnyelvi tanfolyam - 20 és 30 órás

49.960 Ft - 65.890 Ft.

Egyéb és egyéni kiegészítő szolgáltatások
A szolgáltatások igénybevehetőek külön-külön is, bármely csomag vásárlása esetén. A felkészítő tanfolyamainkra való regisztráció, amennyiben nem a kiválasztott csomag része, a melelttük lévő linkeken érhetőek el. Fordítási szolgáltatásaink árai egyedi ajánlat alapján kerülnek kialakításra. Minden más szolgáltatás a lenti űrlap segítségével rendelhető meg. Az Admission csomag mellé 10%, az Integration csomag mellé 15%, míg a Completion csomag mellé 20% kedvezményt biztosítunk minden kiegészítő szolgáltatásból, kivéve az árajánlat alapján értékesített szolgáltatások árából.


Tanfolyamok indulási időpontjai és regisztráció

Megrendelés

Ha kérdésed merült fel a szolgáltatásokkal vagy csomagokkal kapcsolatban, írj nekünk online, vagy hívj minket a 30/510-9804-es telefonszámon!