University of Southern Denmark

University of Southern Denmark leírás

A University of Southern Denmark széles angol nyelvű kurzuskínálata miatt népszerű a nemzetközi hallgatók körében. Kiemelkedő színvonalú mérnöki képzéseket kínál a gyakorlatiasság és társadalmi hasznosság elve mentén.

sdupic

Több egyetem összevonásával 1998-ban alapult University of Southern Denmark egyike Dánia újabb felsőoktatási intézményeinek. Mára több mint 30,000 diák tanul öt különböző campuson, ebből 5,400 diák Dánián kívülről érkezett. A külföldi diákokra nagy hangsúlyt fektet az egyetem.
Az egyetem célkitűzése, hogy pozitív kihatással legyen a társadalomra, ezért adaptív, rugalmas módon állnak az oktatáshoz, hogy igazodni tudjanak a folyton változó társadalmi értékekhez és eseményekhez. A magas minőségű, releváns és egyedi oktatás biztosítja, hogy a hallgatók nyomot hagyjanak a társadalmon a későbbi munkájuk során. Tudományos képzéseiken is ötvözik az elméleti és gyakorlati szemléletet, hogy a megszerzett tudás hasznosítható legyen a munkaerőpiacon.

 

Képzések, szakok

Képzéseik közül kiemelkedő a mérnöki karuk, mely Odense városban található, és 2006 óta képzi az egyetem részét. A mérnöki képzéseiken kis létszámú órákon, csoportokban tanulhatnak a hallgatók. Mivel az egyetem szoros kapcsolatban áll a dán iparral, olyan projekteken dolgozhatnak a tanulók, amik a diploma utáni elhelyezkedést is megkönnyíthetik. 
Alapképzésben villamosmérnöki, mechatronikai, globális menedzsment és gyártástechnológia, termékfejlesztés és innováció szakokból; mesterképzésben pedig kémia, villamosmérnöki és környezetmérnöki képzésekből választhatnak a jelentkezők.

 

 

Oktatás, szolgáltatás

A University of Southen Denmark a tehetséges tanulók számára külön programokat hozott létre fejlődésük támogatása érdekében. 
Karrierválasztásban tanácsadási központ segíti a hallgatókat, jól felszerelt könyvtárral rendelkeznek, ahol változatos programokat is szerveznek, valamint ingyenes dán nyelvleckéket kínálnak a külföldi diákoknak.
Az egyetem a szállást garantálni tudja, ha a diákok a megadott határidő előtt jelentkeznek.
 

 

 

Olvasson tovább rész­le­te­sen Dániáról!

A dán felsőok­ta­tási rend­szer Költségek
Dán nyelv­ta­nu­lás Dániában Szakok
Diákmunka Intézmények

SCEDA szolgátatások, csomagok, árak

 

Amennyiben további kér­dé­sei van­nak az intéz­ménnyel kap­cso­lat­ban, kér­jük keresse mun­ka­tár­sa­in­kat az info@sceda.eu e-mail címen, vagy a 0036–30-510–98-04 –es tele­fon­szá­mon!